Στο μονόδρομο της νίκης (Video)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Τους πρώτους βαθμούς στη φετινή διοργάνωση του UEFA Champions League θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο γαλλικό νότο.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Τους πρώτους βαθμούς στη φετινή διοργάνωση του UEFA Champions League θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο γαλλικό νότο. Η νίκη στον αγώνα με την Μονπελιέ φαντάζει με μοναδικό στόχο για τους «ερυθρόλευκους», αν θέλουν να μπουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο «Λα Μοσόν» που αναμένεται να είναι γεμάτο από 30.000 θεατές (θα βρεθούν και 1.200 Έλληνες), ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ήθελε να δει τους παίκτες του να έχουν μία εμφάνιση ανάλογη με του πρώτου ημιχρόνου του ματς κόντρα στην Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς». Μάλιστα, και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη «συνταγή» του Λονδίνου.

Ο Μπάλας Μέγερι αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας και στο τρίτο ευρωπαϊκό ματς. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Κοντρέρας, Μανωλάς, στο δεξί άκρο θα επιστρέψει ο Τοροσίδης και στο αριστερό θα παίξει ο Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, στις πτέρυγες θα κινούνται οι Φουστέρ (δεξιά) και Γκρέκο (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μήτρογλου.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται και οι Μέγερι, Ντιακιτέ, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Λυκογιάννης, Ντιόγκο και Πάντελιτς. Ένας εξ’ αυτών θα μείνει εκτός 18ας λίγη ώρα πριν απ’ την έναρξη του ματς με την Μονπελιέ.

Απ’ την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ρενέ Ζιράρ ελπίζει οι παίκτες του να βρουν την αυτοπεποίθησή τους που την έχουν χάσει εξαιτίας των αποτυχημένων αποτελεσμάτων στο γαλλικό πρωτάθλημα και να κάνουν μία νέα αρχή στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σε σύστημα 4-2-3-1 σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Ζουρντρέν κάτω απ’ την εστία, τους Σταμπουλί, Μ’ Μπιουά, Χίλτον και Μπεντιμό στην άμυνα, τους Σαϊχί και Εστράδα σε ρόλο αμυντικών μέσων, τους Καμπελά και Ουτάκα στις πτέρυγες, τον Μπελχαντά σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον Καμαρά που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής θα είναι ο 37χρονος Ιταλός, Ντανιέλε Ορσάτο.

Προπόνηση Ολυμπιακού

Προπόνηση Μονπελιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.