Η παρακάμερα του novasports.gr στο Μονπελιέ (vid)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Και στον γαλλικό νότο βρέθηκε η παρακάμερα του novasports.gr και σας προσφέρει εικόνες απ' το κέντρο της πόλης, τον περιβάλλοντα χώρο του «Λα Μοσόν», αλλά και μέσα απ' το γήπεδο, έως και την έναρξη της αξέχαστου αγώνα με την Μονπελιέ.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Και στον γαλλικό νότο βρέθηκε η παρακάμερα του novasports.gr και σας προσφέρει εικόνες απ’ το κέντρο της πόλης, τον περιβάλλοντα χώρο του «Λα Μοσόν», αλλά και μέσα απ’ το γήπεδο, έως και την έναρξη της αξέχαστου αγώνα με την Μονπελιέ.

Από το πρωί της Τετάρτης, οι φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν «ερυθρόλευκο» χρώμα στο Μονπελιέ, διασχίζοντας τα γραφικά στενά της παλιάς πόλης και απολαμβάνοντας τον καφέ τους στην κεντρική πλατεία, Όπερα Κομεντί.

Έξω απ’ το «Λα Μοσόν» υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη αρκετές ώρες πριν απ’ σέντρα. Η συνύπαρξη των φίλων των πρωταθλητών Γαλλίας και Ελλάδας ήταν αρμονική τόσο στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, όσο και στις εξέδρες. Η έδρα της Μονπελιέ χωρητικότητας 30.000 θεατών κατασκευάστηκε στη δεκαετία του ’70 και εκσυγχρονίστηκε στη δεκαετία του ’90, καθώς φιλοξένησε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του ’98.

Το «Καζάνι του Διαβόλου» όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Γαλλίας η έδρα της «Μονπελιέ», απέκτησε «ερυθρόλευκο» χρώμα απ’ τους 1.200 φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι ουσιαστικά κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας απ’ τους εκδηλωτικούς οπαδούς των γηπεδούχων.

Με τη βοήθεια της παρακάμερας του novasports.gr, απολαύστε εικόνες με ημερομηνία “εγγραφής” την 24η Οκτωβρίου του 2012, η οποία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων των φίλων των «Πειραιωτών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.