Μήνας “φωτιά” για το Τσάμπιονς Λιγκ

"Ενας μήνας που οι 32 «κορυφαίοι» πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση..." αναφέρει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το champions league στην Ελλάδα.

«Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και ο Νοέμβριος είναι το πλέον καθοριστικό διάστημα για τις ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του champions league. Οι τρεις αγωνιστικές που διεξάγονται από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι την 21η Νοεμβρίου κρίνουν εν πολλοίς τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση. Είναι το διάστημα που οι 32 «κορυφαίοι» πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση…» αναφέρει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το champions league στην Ελλάδα.

Το Νοέμβριο λοιπόν ξεκαθαρίζουν όλα και όλα θα τα δείτε μέσα από τη νόβα. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είναι εκείνος που θα μεταδώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στις 6 Νοεμβρίου: «Παραδοσιακά τόσο συνολικά για τις ελληνικές ομάδες, όσο και για τον Ολυμπιακό συγκεκριμένα, η έδρα αποτελούσε τη δύναμη που καθόριζε τη διαδρομή των συλλόγων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο τους 3 βαθμούς, για να έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία το διπλό στο γαλλικό νότο, στην έδρα της Μονπελιέ» τονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Για τη nova πάντως, ο συγκεκριμένος αγώνας, δεν περιορίζεται στα 90 λεπτά: Ξεκινά από τις 20.00 με το pre game show και ολοκληρώνεται πολύ μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την ανάλυση του Αντώνη Καρπετόπουλου για όσα έγιναν στο γήπεδο, στην εκπομπή Champions live.

Τα αστέρια του champions league ετοιμάζονται να προσφέρουν νέες παραστάσεις και να στρέψουν τα βλέμματα του πλανήτη και πάλι πάνω τους. Και πώς να είναι διαφορετικά, όταν στους ναούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα αναμετρηθούν οι κορυφαίοι σύλλογοι του κόσμου: Γιουβέντους – Τσέλσι, Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, Γαλατασαράι – Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτυ – Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόνο κάποια από τα μεγάλα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο Νοέμβριος.

Σ’ αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε το Σάλκε – Άρσεναλ και το Άρσεναλ – Μονπελιέ, αγώνες που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου, ο οποίος είναι εκείνος του Ολυμπιακού: «η ποδοσφαιρική παράσταση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτυ στο Μπερναμπέου, η επιστροφή της Γιουβέντους που απέσπασε με το καλημέρα ισοπαλία από την κάτοχο Τσέλσι, η νέα δύναμη που λέγεται Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ιμπραήμοβιτς αιχμή του δόρατος, η πάντα επιθετική Άρσεναλ και οι παραδοσιακές δυνάμεις Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου μας υπόσχονται μεγάλες αναμετρήσεις, σε μία διαδρομή που θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό στο ναό των ναών του ποδοσφαίρου, το Γουέμπλεϊ» σχολιάζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.