Με απουσίες κόντρα στη Μονπελιέ

Χωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Ραφίκ Τζιμπούρ θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τη Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Χωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Ραφίκ Τζιμπούρ θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τη Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι δυο ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων Ελλάδος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν εκτός «μάχης» για το ματς της Τρίτης. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμένονταν και Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον άφησε εκτός στα ματς με Άρη και ΟΦΗ. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ματς της Τρίτης, ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση τη Δευτέρα, μετά το τέλος της οποίας, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ,, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.