Με οδηγό το «διπλό» στο «Λα Μοσόν»

Τη δεύτερη νίκη του κόντρα στη Μονπελιέ στον δεύτερο όμιλο του Champions League, θέλει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός (21:45, Novasports 2).

Τη δεύτερη νίκη του κόντρα στη Μονπελιέ στον δεύτερο όμιλο του Champions League, θέλει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός (21:45, Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 2-1 επί των πρωταθλητών Γαλλίας στο ματς της τρίτης αγωνιστικής στο «Λα Μοσόν» με τα γκολ των Τοροσίδη (73′) και Μήτρογλου (92′) και θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης φτάνοντας του έξι βαθμούς.

Η Μονπελιέ από την πλευρά της, είναι ουραγός στη βαθμολογία του ομίλου, καθώς έχει ηττηθεί 2-1 από την Άρσεναλ εντός έδρας, στην πρώτη αγωνιστική, ενώ έχει αναδειχτεί ισόπαλη 2-2 με την Σάλκε στη Γερμανία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Επικεφαλής της βαθμολογίας του ομίλου είναι η Σάλκε με επτά βαθμούς, μετά από τρεις αγωνιστικές, με την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς, που έχει φιλοξενήσει γαλλικές ομάδες, ενώ συνολικά μετρά πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες με αντιπάλους από την συγκεκριμένη χώρα, εντός έδρας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν γνωρίσει συνολικά πέντε ήττες από τις γαλλικές ομάδες στην Ελλάδα. Συνολικά, ο Ολυμπιακός έχει αναμετρηθεί 25 φορές με γαλλικές ομάδες και μετρά εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και 13 ήττες, με 23 γκολ υπέρ και 35 γκολ κατά.

Τελευταία εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί γαλλικής ομάδας ήταν την σεζόν 2004-2005, όταν επικράτησε 1-0 της Σοσό, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τότε και μέχρι την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μονπελιέ έχουν μεσολαβήσει οι εντός έδρας ήττες 4-1 από τη Λιόν (Champions League), 3-1 από την Σεντ Ετιέν (UEFA Cup), 1-0 από τη Μπορντό (Champions League) και 1-0 από τη Μαρσέιγ (Champions League).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.