Κομβικά ματς για Σίτι και Μίλαν

Μαζί με τον Ολυμπιακό, στη "μάχη" για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνονται ακόμη δεκαπέντε ομάδες, την Τρίτη (6/11), για τους ομίλους 1, 2, 3 και 4, με τις Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι να "παίζουν" την πορεία τους στη διοργάνωση.

Mαζί με τον Ολυμπιακό, στη “μάχη” για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνονται ακόμη δεκαπέντε ομάδες, την Τρίτη (6/11), για τους ομίλους 1, 2, 3 και 4, με τις Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι να “παίζουν” την πορεία τους στη διοργάνωση.

Στο πρώτο γκρουπ η Πόρτο έχει ήδη κάνει το “τρία στα τρία” και πηγαίνει στο Κίεβο για ν΄ αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου, η οποία ερίζει για τη δεύτερη θέση πρόκρισης. Ο Όλεγκ Μπλαχίν, τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, έγινε 60 ετών τη Δευτέρα (5/11), αλλά δεν θα καθίσει στον πάγκο της αφού αναρρώνει από την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε. Ράφαελ και Ντανίλο Σίλβα είναι οι απουσίες των γηπεδούχων. Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να υπολογίζει για τους “δράκους” τον γκολκίπερ Χέλτον. Η Πόρτο σε τέσσερα ματς στην Ουκρανία δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη “σφαλιάρα” από τη Σεντ Ετιέν για το Σαμπιονά, υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σ΄ ένα ματς ιδιαίτερο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, μια και η μητέρα του Σουηδού στράικερ είναι γεννημένη στην Κροατία!

Στον δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονπελιέ, την ίδια ώρα που η Άρσεναλ θ΄ αντιμετωπίζει τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν. Απών για τη γερμανική ομάδα θα είναι ο Έλληνας αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τη Σάλκε να έχει τρεις νίκες εντός έδρας, σε έξι αγώνες στην ιστορία της, με αγγλικές ομάδες. Για τον Αρσέν Βενγκέρ τα προβλήματα είναι δεδομένα, με κυριότερες τις απουσίες των Τσάμπερλεϊν και Ουόλκοτ (αμφίβολος).

Για το τρίτο γκρουπ η Μίλαν χρειάζεται τη νίκη επί της Μάλαγα για να πάρει ξανά ηγετικό ρόλο στην τελική έκβασή του. Στο 5-1 με την Κιέβο σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες για τους “ροσονέρι”, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια! Ο Αντονίνι δεν υπολογίζεται από τον Αλέγκρι, ενώ η Μάλαγα προέρχεται από την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο “Ροσαλέδα” από τον περασμένο Μάρτιο! Νέα απουσία για τον κόουτς Πελεγκρίνο ο αμυντικός Μονρεάλ.

Η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει στο “Κονστάντ φαντεν Στοκ” των Βρυξελλών τη Ζενίτ, η οποία έχει να ξεπεράσει αγωνιστικά τον τραυματισμό του Χουλκ.

Για τον τέταρτο όμιλο το τελευταίο “χαρτί” πρόκρισης παίζει η Μάντσεστερ Σίτι, υποδεχόμενη τον Άγιαξ, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να βρίσκεται υπό φοβερή πίεση! Στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ οι “πολίτες” απέτυχαν να σκοράρουν για πρώτη φορά μετά τις 8 Απρίλη 2012. Σημαντική η απουσία του Σίλβα, αμφίβολος στην άμυνα είναι ο Λέσκοτ. Κακή η παράδοση του “Αίαντα” στην Αγγλία.

Η Ρεάλ θα ζητήσει τη νίκη επί της Ντόρτμουντ και ως ρεβάνς για την ήττα στη Γερμανία, μα και για να επιστρέψει στην κορυφή του γκρουπ. Μαρτσέλο και Κοεντράο είναι εκτός για τους Μαδριλένους. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι άγνωστο αν θα ρισκάρει τον αρχηγό Κελ, που έσπασε τη μύτη του στο 0-0 με τη Στουτγκάρδη για την Μπουντεσλίγκα. Δεν σκόραρε η Ντόρτμουντ για πρώτη φορά μετά από 27 ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.