Ντόρτμουντ για… μεγάλα πράγματα (video)

Ισόπαλες 2-2 ήρθαν Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου παρέμειναν οι Γερμανοί, στη δεύτερη οι Μαδριλένοι.

Ισόπαλες 2-2 ήρθαν Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου παρέμειναν οι Γερμανοί, στη δεύτερη οι Μαδριλένοι.

Η Ρεάλ μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να… εκδικηθεί την Ντόρτμουντ για την ήττα στη Γερμανία πριν δύο εβδομάδες, ωστόσο τα βρήκε σκούρα. Οι Γερμανοί έδωσαν μεγαλύτερο βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Πράγμα που έγινε στο 28′, όταν ο Ρόις έφυγε στην κόντρα και «εκτέλεσε» τον Κασίγιας με δυνατό σουτ, παγώνοντας το «Μπερναμπέου». Η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση αφού έξι λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον  δυνατή κεφαλιά του Πέπε έπειτα από σέντρα του Οζίλ.

Στη συνέχεια οι Μαδριλένοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν, όμως στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου οι Γερμανοί στάθηκαν τυχεροί όταν το σουτ του Γκέτσε βρήκε στο πόδι του Αρμπελόα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ίκερ Κασίγιας για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Με αυτό το τέρμα η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα που ξεπέρασε το παθητικό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού με 201 γκολ (έχοντας όμως δώσει περισσότερα παιχνίδια από άλλες ομάδες που μετέχουν στο Champions League φέτος).

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των Ισπανών ήταν ασφυκτική, έχασαν αρκετές ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι το 88′, όταν ο Οζίλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης(Μουρίνιο): Κασίγιας. Βαράν, Πέπε, Ράμος, Αρμπελόα(77′ Κακά), Οζίλ, Τσάμπι Άλονσο, Μόντριτς(46′ Εσιέν), Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν(46’Καγεχόν).

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βάιντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτζερ, Κελ, Γκουντογάν(80′ Πέρισιτς), Γκέτσε(90′ Λέιτνερ), Ρόις(77′ Μπέντνερ), Γκροσκρόιτζ, Λεβαντόφσκι.

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 8 (6-4)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 7 (10-6)
3. Άγιαξ 4 (6-8)
4. Μαν. Σίτι 2 (6-9)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

Άγιαξ-Ντόρτμουντ
Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.