Μανιάτης: “12ος παίκτης ο κόσμος”

Και ο Μανιάτης χαρακτήρισε 12ο παίκτη του Ολυμπιακού τον κόσμο της ομάδας που βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε μετά το γκολ της ισοφάρισης να αντιδράσει και πάρει τη νίκη.

Και ο Μανιάτης χαρακτήρισε 12ο παίκτη του Ολυμπιακού τον κόσμο της ομάδας που βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε μετά το γκολ της ισοφάρισης να αντιδράσει και πάρει τη νίκη.

“Πάμε για να νικήσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι για το θετικό αποτέλεσμα. Είναι θετικό ότι ίσως εξασφαλίσαμε την 3η θέση. Πρέπει πια να παίξουμε χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον άλλο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξεκινήσαμε δυνατά, σκοράραμε γρήγορα. Επεσε αρκετά η απόδοση μας, καθίσαμε πίσω για να περιορίσουμε τις επιθέσεις των αντιπάλων μας. Το πέναλτι μας πείσμωσε, γιατί πιστεύω πως δεν ήταν. Και ο Μασάδο και ο Αμπντούν έκαναν πολύ δουλειά από τα πλάγια και πετύχαμε ωραία γκολ ιδίως αυτό του Μήτρογλουυ.

Η Μονπελιέ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι κανένα μεγαθήριο. Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς και μας βοήθησε. Νικήσαμε και συνεχίζουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.