Ζαρντίμ: “Πάμε στη Γερμανία για τη νίκη”

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην οργάνωση της ομάδας του τακτικά και τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην οργάνωση της ομάδας του τακτικά και τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Για το ποιά στοιχεία είχε ο Ολυμπιακός και έφτασε στη νίκη: “Ήμασταν οργανωμένοι όσον αφορά τη στρατηγική μας. Πιέσαμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει τοπ παιχνίδι του. Στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο μας πίεσαν αλλά αμυνθήκαμε καλά. Μετά την ισοφάριση ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε και άλλα γκολ. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Για την ομοιότητα των δύο παιχνίδιων που ο Ολυμπιακός ανέβηκε στα τελευταία λεπτά: “Δείχνει ότι έχουμε καλή φυσική κατάσταση αλλά παίζει ρόλο και το σκορ εκείνη τη στιγμή. Με το προβάδισμα υπέρ μας, προσπαθούμε να μην δεχτούμε γκολ. Αλλά όταν ισοφαριστήκαμε έπρεπε να πιέσουμε και να βάλουμε γκολ. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το πετύχαμε.

Για την τελευταία αγωνιστική: “Είναι σημαντικό το παιχνίδι με την Άρσεναλ για εμάς. Πρέπει όμως να σκεφτούμε πρώτα το παιχνίδι με τη Σάλκε. Πάμε στη Γερμανία για τη νίκη. Έχουμε εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την τρίτη θέση του ομίλου, αλλά ο στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπινς Λιγκ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.