Μαρινάκης: “Διαφήμιση ο Ολυμπιακός, να επενδύσουν και οι άλλοι” (video)

Ευτυχισμένος παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ αλλά και στον πόλεμο που δέχεται.

Ευτυχισμένος παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ αλλά και στον πόλεμο που δέχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις το προέδρου του Ολυμπιακού:

“Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, μια παλικαρίσια νίκη. Πάνω από όλα δείξαμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Θεωρώ, ό,τι και να λέτε ότι το ρόστερ είναι καλύτερο φέτος. Είναι νέα παιδιά, με πολύ ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται. Λίγο υπομονή χρειάζεται, να τα στηρίξουμε. Από εδώ και πέρα μόνο καλύτερο θέαμα θα βλέπουμε. Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός, η διοίκηση και εγώ δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη, από τα σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας.

Πρέπει να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και οι άλλοι και να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός για τη διαφήμιση στην Ευρώπη. Δεν θα πω κάτι άλλο για αυτούς. Είμαστε μεγάλη οικογένεια με μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, που ήρθε παρά τι απεργίες δίνοντας ένα βροντερό παρόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.