Τεσσάρα η Γιούβε (Video)

Εναν υγιεινό περίπατο έκανε η Γιουβέντους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ και έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας συνέτριψε με 4-0 τους Δανούς και ξέφυγε από την... κατάρα των ισοπαλιών.

Εναν υγιεινό περίπατο έκανε η Γιουβέντους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ και έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας συνέτριψε με 4-0 τους Δανούς και ξέφυγε από την… κατάρα των ισοπαλιών.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από την αρχή του ματς.          Μόλις στο 6′ ο Μαρκίζιο πέτυχε το 1-0 και έδειξε στους φιλοξενούμενους ότι θα έψχουν δύσκολο βράδυ. Ο Βιντάλ στο 23′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας σημειώνοντας το 2-0 και ο Τζιοβίνκο με έβα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 3-0.
 
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 75′ ο Κουαλιαρέλα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πίρλο και κεφαλιά του Μάτρι. Ετσι, η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση, αλλά ένα βαθμό πίσω από τις Τσέλσι και Σαχτάρ που ισοβαθμούν στην κορυφή.
 
Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι (69′ Λούσι0), Ισλα, Βιδάλ (53′ Πογκμπα), Πίρλο, Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τζιοβίνκο (61′ Κουαλιαρέλα), Μάτρι
 
Νόρντζελαντ: Χάνσεν, Πάρκχαρστ, Οκόρε, Ρούνιε, Εμτίλιγκα, Αντού (46′ Κρίστενσεν), Στόκχολμ, Λόρεντσεν, Λάουντρουπ (46′ Κρίστιανσεν), Τζον, Μπέκμαν (73′ Νόρντστραντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.