Δάγκωσαν οι “νυχτερίδες” (video)

Η Βαλένθια ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης και την πήρε με το εμφατικό 4-2 στο Μεστάγια.

Η Βαλένθια ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης και την πήρε με το εμφατικό 4-2 στο Μεστάγια.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί της αναμέτρησης και φρόντισαν από τα πρώτα λεπτά της να δείξουν πως δεν είχαν καμία απολύτως διάθεση να παίξουν με τη φωτιά. Επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους και το πότε θα άνοιγαν το σκορ ήταν απλά και μόνο θέμα χρόνου. Πάντως το κατάφεραν νωρίς, πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα.

Συγκεκριμένα στο 26′ ο Γιόνας έκανε το 1-0 και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των οπαδών ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Σολδάδο, ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να σκοράρει από την βούλα του πέναλτι. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η Βαλένθια ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.

Ετσι κατάφερε με τον Φενγκουλί να φτάσει στο 3-0 στο 51′ και να πιστέψει ότι εκεί τελείωσε και το ματς. Ομως οι Λευκορώσοι προσπάθησαν για τη μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα στο 53′ ο Μπρεσάν μείωσε σε 3-1 και στο 83′ ο Μοζολέφσκι μείωσε ακόμα περισσότερο σε 3-2. Τελικά ο Φενγκουλί στο 86′ έδωσε τέλος στην αγωνία των Ισπανών οι οποίοι πήραν τη νίκη και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο): Γκουάιτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Σισοκό, Τίνο Κόστα, Φεγκούλι, Γκάγκο, Γκουαρντάδο (88΄ Γκουαρντάδο), Σολντάδο (78΄ Βαλντές), Ζόνας (67΄ Μπανέγκα)

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Γκορμπούνοφ, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Ράντκοφ, Μπορντάτσεφ, Λιχτάροβιτς (54΄ Σιλβάκοφ), Βολόντκο, Μπρεσάν (88΄ Κοντσεβόι), Αλεξάντερ Χλεμπ (77΄ Μοζολέφσκι), Μπάγκα, Ροντιόνοφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.