Κατηφόρα στο Μόναχο (Video)

Η Μπάγερν διέλυσε με 6-1 την Λιλ στο Μόναχο και πλέον είναι μαζί με την Βαλένθια οι δύο ομάδες που έχουν αγγίξει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν διέλυσε με 6-1 την Λιλ στο Μόναχο και πλέον είναι μαζί με την Βαλένθια οι δύο ομάδες που έχουν αγγίξει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Βαυαροί με το καλησπέρα στον αγώνα έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σβαϊνστάιγκερ. Από κει και πέρα, άρχισε και το σόου από τον Πιζάρο. Ο έμπειρος επιθετικός, αρχικά στο 18′ έκανε το 2-0 και στο 23′ είδε τον Ρόμπεν να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πιζάρο επανήλθε και με δύο ακόμα γκολ στο 28′ και το 33′ έκανε το εμφατικό 5-0, με το οποίο και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Οι κανονισμοί του αθλήματος θέλουν τις δύο ομάδες να είναι υποχρεωμένες να παίξουν και το δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως στο παιχνίδι δεν υπήρχε πλέον κανένα ενδιαφέρον. Και δεν απόκτησε ούτε όταν στο 57′ ο Καλού απλά μείωσε σε 5-1. Ο νικητής υπήρχε ήδη και ήταν η Μπάγερν, η οποία πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τον Κρόος στο 66′ με το οποίο και έκλεισε ουσιαστικά το σκορ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιούπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Μίλερ (59΄ Κρόος), Σβαϊνστάιγκερ (67΄ Τίμοσουκ), Ρόμπεν, Ριμπερί (72΄ Σακίρι), Πιζάρο
ΛΙΛ (Ρούντι Γκαρσία): Λαντρό, Μπεριά, Τσέτζου, Μπασά, Ντεμπισί, Μπαλμόν, Καλού (72΄ Μαρτέν), Πεντρετί, Ρόζεναλ (46΄ Ντε Μέλο), Παγιέ (46΄ Μαβουμπά), Ρου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.