Ο Μόουζες. χτύπησε στο 94′ για Τσέλσι (video)

Πρόσωπο του αγώνα της Τσέλσι με την Σαχτάρ έγινε ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος μπήκε αλλαγή και στη μοναδική προσπάθεια που έκανε για γκολ, κατάφερε να δώσει τη νίκη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης με γκολ στο 94' (3-2).

Πρόσωπο του αγώνα της Τσέλσι με την Σαχτάρ έγινε ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος μπήκε αλλαγή και στη μοναδική προσπάθεια που έκανε για γκολ, κατάφερε να δώσει τη νίκη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης με γκολ στο 94′ (3-2).
 
Μόλις στο 6′ ο Πιάτοφ προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά το έκανε εντελώς άτσαλα με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος δεν αστόχησε σημειώνοντας το 1-0.
 
Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά. Ο Βίλιαν ισοφάρισε με σουτ σε 1-1 μετά από ασίστ του Φερναντίνιο. Το ημίχρονο, όμως, δεν έληξε ισόπαλο.
 
Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του, ο Πιάτοφ έδιωξε έξω από την περιοχή με κεφαλιά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Οσκαρ, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ λίγο κάτω από το κέντρο του γηοπέδου (ναι, καλά διαβάσατε) σημείωσε το 2-1 για τους Λονδρέζους,
 
Η ψυχρολουσία ήρθε νωρίς νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 47′ ο Βίλιαν σημείωσε σχεδόν με πανοποιότυπο τρόπο το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-2 (αυτή τη φορά η ασίστ ήταν του Σρνα).
 
Αν, λοιπόν, το γκολ του άσου της Σαχτάρ ήταν ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, αυτό του Μόουζες στις καθυστερήσεις ήταν σοκ για τους φιλοξενούμενους. Στο 94′ ο Αζάρ εκτέλεσε κόρνερ και ο πρώην παίκτης της Γουίγκαν σηκώθηκε ολομόναχος για κεφαλιά και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ετσι, οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση, με τη Γιουβέντους να ακολουθεί σε απόσταση μόλις ενός βαθμού!
 
Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Λουίς, Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Ραμίρες, Μίκελ, Οσκαρ (79′ Μόουζες), Αζάρ, Μάτα, Τόρες (90′ Στάριτζ)
 
Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Φερναντίνιο, Χούμπσμαν, Τεϊσέιρα (78′ Ιλσίνιο), Μκχιταριάν, Βίλιαν, Λουίζ Αντριάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.