Next Gen Series :Ολυμπιακός – Μαρσέιγ αποκλειστικά στη NOVA!

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση Next Gen Series και η Nova στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, προβάλει τη διοργάνωση των Νέων.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση Next Gen Series, όπου συμμετέχουν σπουδαίοι σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.
Η Nova στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, προβάλει τη διοργάνωση των Νέων η οποία αποτελεί κίνητρο για τα νέα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο Όμιλος Forthnet, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας για την ευαίσθητη παιδική ηλικία, οργανώνει δράσεις και στηρίζει τον αθλητισμό ως υγιές πρότυπο για τους Νέους.

Προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βρεθούν στο γήπεδο, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διανείμει εισιτήρια σε αθλητικούς συλλόγους και φορείς δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στα παιδιά να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Πέμπτη, 15/11 στις 19.00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη γαλλική Μαρσέιγ και μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων στο «Σταντ Βελοντρόμ», θα διεκδικήσει τη νίκη και τους βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Όσοι δεν βρεθούν στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών ζωντανά από το NS 2 HD/NS 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Next Gen Series: Ολυμπιακός- Μαρσέιγ, NS 2 HD/NS 2 – 15/11, 19.00
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.