«Θα νικήσουμε και στην έδρα μας τον Ολυμπιακό»

Πεπεισμένος ότι η Σάλκε θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Τετάρτης για τους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Ζερμέν Τζόουνς.

Πεπεισμένος ότι η Σάλκε θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Τετάρτης για τους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Ζερμέν Τζόουνς. Ο άσος του γερμανικού συλλόγου στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», όμως υποστήριξε πως θα παλέψουν για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

«Ο Ολυμπιακός νομίζω πως θα παίξει με αντεπιθέσεις. Είναι μια καλή ομάδα κάτι που το έχουμε διαπιστώσει από το πρώτο παιχνίδι. Θα μας δυσκολέψει αλλά νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε διαφορετικοί από το παιχνίδι με την Λεβερκούζεν, όπως και είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε και στο «σπίτι» μας», δήλωσε αρχικά ο Τζόουνς στην ιστοσελίδα της Σάλκε και συμπλήρωσε:

«Από την αρχή πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε καλά στον όμιλο. Θέλουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από τον όμιλο και για αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Εάν προκριθούμε γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Αλλά για τα παιχνίδια αυτά δουλεύουμε σκληρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.