Γκολ ο Σαμαράς, νίκη η Μπενφίκα (video)

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε και πάλι το. χρέος του σημειώνοντας ένα ακόμα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να δώσει στη Σέλτικ ούτε το βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα (2-1).

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε και πάλι το. χρέος του σημειώνοντας ένα ακόμα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να δώσει στη Σέλτικ ούτε το βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα (2-1).
 
Οι Πορτογάλοι εξακολουθούν να είναι σε δύσκολη θέση, αφού για να προκριθούν ή θα πρέπει να φύγουν νικητές από το «Καμπ Νόου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα ή να περιμένουν ήττα της Σέλτικ στη Γλασκόβη από την αδιάφορη Σπάρτακ Μόσχας. Στην ουσία χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη σημερινή αντίπαλό της.
 
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Μπενφίκα. Μόλις στο 7′ ο Εδουάρδο Σάλβιο έφυγε από τη δεξιά πλευρά, σέντραρε, ο Σκορ Μπράουν δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και ο Όλα Τζον με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την μπάλα στα πόδια, χάνοντας ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το δεύτερο γκολ του αγώνα.
 
Δυο λεπτά, λοιπόν, μετά τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας η Σέλτικ κέρδισε κόρνερ, ο Μουλγρού το εκτέλεσε και ο Γιώργος Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι πετυχαίνοντας το 1-1.
 
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Πορτογαλίας έχανε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και τελικά οι προσπάθειές της απέδωσαν καρπούς στο 71′. Οι δυο αμυντικοί των «αετών» συνεργάστηκαν άψογα, με τον Λουιζάο να πιάνει την κεφαλιά και τον Γκαράι να εκτελεί διαμορφώνοντας το 2-1.
 
ΜΠΕΝΦΙΚΑ
: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς (78′ Μάξι Περέιρα), Σάλβιο (92΄Ζαρντέλ), Πέρες, Τζον, Λίμα (75′ Γκαϊταν), Καρντόσο
 
ΣΕΛΤΙΚ
: Φόρστερ, Λούστιγκ, Αμπροουζ, Γουίλσον, Μάθιους, Μπράουν (64′ Κόμονς), Γουενιάμα, Λέντλεϊ (80′ Βατ), Μουλγκρού (46′ Καγιάλ), Σαμαράς, Χούπερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.