Κοντράστ συναισθημάτων… (video)

Πρώτη και καλύτερη στον 4ο όμιλο η Ντόρτμουντ που επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα περιοριστεί στις εντός Νησιού υποχρεώσεις της.

Πρώτη και καλύτερη στον 4ο όμιλο η Ντόρτμουντ που επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα περιοριστεί στις εντός Νησιού υποχρεώσεις της. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έκαναν το “3 στα 3” εντός έδρας και αήττητοι, με 14 βαθμούς τερμάτισαν στην κορυφή του γκρουπ.

Την ίδια ώρα οι πρωταθλητές Αγγλίας ολοκλήρωσαν ένα μίνι τουρνουά στο οποίο δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα. Γνώρισαν 3 ήττες μακριά απ’ το Νησί και πήραν 3 ισοπαλίες στο Μάντσεστερ. Ακόμη και στο αποψινό παιχνίδι που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν μπόρεσε να απειλήσει την Ντόρτμουντ.

Οι “πολίτες” είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τέβες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατά τα άλλα περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Η Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της ήταν πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Σίμπερ στο 57′.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γερμανοί που ήταν ουσιαστικά αδιάφοροι, καθώς είχαν “κλειδώσει” απ’ την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη θέση, είχαν συνολικά 18 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις 6 των φιλοξενούμενων.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Φελίπε Σαντάνα, Κιρχ (88′ Μπίτενκουρτ), Πέρισιτς, Γκρόσκροϊτς, Γκουντογκάν, Λάιτνερ, Σίμπερ (77′ Λεβαντόφσκι), Ρόις (46′ Μπλαζικόφσκι)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Λέσκοτ, Μαϊκόν, Νάστασιτς, Νασρί (69′ Σαμπαλέτα), Μπάρι, Χάβι Γκαρθία, Σινκλέρ (57′ Αγουέρο), Τέβες, Τζέκο (64′ Μπαλοτέλι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.