Μπουφόν: «Μεγάλος κίνδυνος ο Σαμαράς»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν για τον Γιώργο Σαμαρά ενόψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Σέλτικ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν για τον Γιώργο Σαμαρά ενόψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Σέλτικ. Ο Ιταλός γκολκίπερ χαρακτήρισε ως κίνδυνο για την ομάδα του τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο υποστήριξε ότι η Γιουβέντους απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει μία μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη.

«Ο Σαμαράς είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Σέλτικ και ένας μεγάλος κίνδυνος για εμάς. Αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλη την ομάδα, η οποία απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε σπουδαίους αντιπάλους. Ειδικά μέσα στην έδρα της, όπου παίρνει μεγάλη δύναμη από τους οπαδούς της», δήλωσε αρχικά ο Μπουφόν και συνέχισε αναφερόμενος στον Φόρστερ:

«Έχει πολύ ταλέντο και είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος. Αυτό μετράει πολύ στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα, όταν πρέπει να παραμένεις προσηλωμένος και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός του ματς. Ο Φόρστερ έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν πολύ εξελίξιμο τερματοφύλακα. Με σωστή δουλειά και επιμονή, μπορεί να γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου».

Τέλος, δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για τη Γιουβέντους: «Με την Τσέλσι αποδείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα. Ποιος ξέρει; Ίσως η φετινή, να είναι η χρονιά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.