Η Μπάγερν μαζί με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν αυτή τι στιγμή τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είναι φυσικό όλοι περιμένουν με αγωνία την κλήρωση της Παρασκευής για να δουν ποιο μπορεί να είναι το πιθανό ζευγάρι του τελικού.

Η Μπάγερν μαζί με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν αυτή τι στιγμή τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ κασι όπως είναι φυσικό όλοι περιμένουν με αγωνία την κλήρωση της Παρασκευής προκειμένου να δουν ποιο μπορεί να είναι το πιθανό ζευγάρι του τελικού.
Οι Βαυαροί που πέρσι έχασαν το τρόπαιο μέσα στο σπίτι τους θέλουν να πάρουν τη δική τους ρεβάνς φέτος, όμως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρούν στο δρόμο τους την Μπαρτσελόνα, κάτι που επεσήμανε και ο Τόμας Μίλερ στις δηλώσεις του:
«Η ομάδα μου θέλει να φτάσει ως τον τελικό και φέτος. Είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποφύγουμε την Μπαρτσελόνα. Οποιαδήποτε ομάδα και αν μας έρθει στην προημιτελική φάση ή στον ημιτελικό, μπορούμε να την αποκλείσουμε. Με τους Καταλανούς τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να παίξουμε με τη Μπαρτσελόνα πριν τον τελικό. Μακάρι να είναι αυτός ο μεγάλος τελικός. Πιο πριν δεν θέλω να τους αντιμετωπίσουμε. Μόνο ένας. μαζοχιστής θα το ήθελε»