Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς (video)

Η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε ποτέ στο "Ροσαλέδα", όπου έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στη Βεστφαλία.

Η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε ποτέ στο “Ροσαλέδα”, όπου έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στη Βεστφαλία. Οι Γερμανοί κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν ποτέ τον Καμπαγέρο.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε “όχι” στο 14′ και στο 19′ στον Γκέτσε που σούταρε ανενόχλητος από την περιοχή, ενώ ο Γκρόσκροϊτς στο 29′ σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση. Την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόις στο 32′ (η μπάλα έφυγε εκατοστά άουτ δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι), ενώ η Μάλαγα “άγγιξε” το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Μετά από κόρνερ του Χοακίν, ο Ουέλιγκτον πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Βάιντενφελερ απέκρουσε, ενώ ο Τουλαλάν με δεύτερη κεφαλιά είδε τον Γκέτσε να διώχνει την μπάλα στη γραμμή της εστίας.

Ο Γκέτσε που αποδείχθηκε μοιραίος για την Μπορούσια δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμπαγέρο ούτε στο 47′, ούτε στο 65′ σε δύο ακόμη πολύ καλές στιγμές, με τους Γερμανούς που προφανώς… επηρεάστηκαν να χάνουν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 58′ με τον Λεβαντόφσκι. Οι αλλαγές που έκανε ο Κλοπ δεν έφεραν το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ για τους απερχόμενους πρωταθλητές Γερμανίας. Η Μάλαγα έχασε δύο παίκτες (Ουέλιγκτον, Ιτούρα) με κίτρινες ενόψει του επαναληπτικού, όπου θα πάει ωστόσο με αξιώσεις να διεκδικήσει την πρόκριση από τη στιγμή που… τη γλίτωσε απόψε στην Ανδαλουσία.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Αντούνες, Χοακίν, Τουλαλάν, Ιτούρα, Ίσκο (87′ Ντούντα), Σαβιόλα (67′ Πορτίγιο), Μπαπτίστα (76′ Σάντα Κρους)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Κελ (80′ Μπέντερ), Γκουντογκάν, Γκέτσε (90’+2′ Κιρχ), Ρόις (69′ Σίμπερ), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.