Κλοπ: «Πρέπει να δω ένα γιατρό!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζητάει...ιατρική συμβουλή προκειμένου να εξηγήσει πώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζητάει…ιατρική συμβουλή προκειμένου να εξηγήσει πώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γερμανοί με δύο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησαν 3-2 τη Μάλαγα και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «τέσσερις» σε ένα ματς-θρίλερ, με τον Γερμανό τεχνικό να δηλώνει:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι μου συνέβη μετά το τρίτο γκολ. Νομίζω ότι πρέπει να δω έναν γιατρό. Νοιώθω σαν να έχουμε πάρει το τρόπαιο. Κάναμε το χειρότερό  μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι τώρα, αλλά τα μεγάλα ματς μένουν στη μνήμη λόγω της δυσκολίας τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ματς».

Ο Κλοπ παρά τις διαμαρτυρίες των Ισπανών για τη διαιτησία χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Μπορούσια, που είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα που συνεχίζει στη διοργάνωση:
«Αν δει κανείς τα δύο παιχνίδια θα συμπεράνει ότι αξίζαμε να περάσουμε. Χρειαστήκαμε την τύχη, αλλά δεν νοιώθουμε ότι δεν αξίζαμε. Πρέπει να κερδίζεις και τις μέρες που βρέχει και σήμερα (σ.σ.: χθες) έβρεξε καταρρακτωδώς για μας, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.