Έφυγαν νωρίς και έχασαν την ανατροπή!

Ο Ούντο Ντέμπε και η κόρη του θα έχουν να το λένε ότι ήταν παρόντες στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μάλαγα, όχι όμως και στην ανατροπή που έφερε την πρόκριση της ομάδας τους!

Ο Ούντο Ντέμπε και η κόρη του θα έχουν να το λένε ότι ήταν παρόντες στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μάλαγα, όχι όμως και στην ανατροπή που έφερε την πρόκριση της ομάδας τους!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild με τίτλο…«οι ηλίθιοι του Ντόρτμουντ», ο 56χρονος Γερμανός και η 25χρονη κόρη του Κορίνα αποφάσισαν να φύγουν από το «Signal Iduna Park» στο 90ό λεπτό του αγώνα, απογοητευμένοι από το 1-2 υπέρ της Μάλαγα που έδινε στην ισπανική ομάδα την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Όπως ήταν φυσικό έχασαν τη μεγάλη ανατροπή, ή όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «έφυγαν και έχασαν το πιο ωραίο 3-2 του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά από αυτό της Βέρνης το 1954», αναφερόμενο στην νίκη της Γερμανίας επί της μεγάλης Ουγγαρίας στον τελικό του Μουντιάλ!

Οι Ντέμπε πάντως είχαν το θάρρος να φωτογραφηθούν για την εφημερίδα με τα κασκόλ της Ντόρτμουντ και με ύφος που δεν προδίδει οπαδούς που μόλις είδαν την ομάδα τους να έχει προκριθεί στα ημιτελικά.

«Δεν ξέρω γιατί το κάναμε. Ήταν η μεγαλύτερη χαζομάρα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε ο Ούντο Ντέμπε. Καλά τα λες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.