Σαχίν: «Η Ρεάλ έχει πίεση»

Το πρόσωπο των αναμετρήσεων της Ρεάλ με την Ντόρντμουντ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αναμφισβήτητα ο Νούρι Σαχίν.

Το πρόσωπο των αναμετρήσεων της Ρεάλ με την Ντόρντμουντ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αναμφισβήτητα ο Νούρι Σαχίν. Ο Τούρκος αμυντικός μέσος των γερμανών ο οποίος ανήκει στους Μαδριλένους, μίλησε στην εφημερίδα “As” για τα μεγάλα ματς κάνοντας λόγο για πίεση της Ρεάλ

Αναλυτικά
Ο Μουρίνιο έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση, στους τίτλους που έχει κατακτήσει, τρία χρόνια σερί φτάνει σε ημιτελική φάση. Ως εκ τούτου, είναι εκείνος το φαβορί;

«Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δέκα χρόνια συζητώντας και περιμένοντας για το δέκατο Champions League στην ιστορία της. Σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται στο Μπερναμπέου, οι οπαδοί φωνάζουν συνθήματα για το δέκατο. Είναι ακόμη ένα παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι για εκείνους και τι σημαίνει αυτοί οι αγώνες. Αλλά υπάρχει, επίσης, μεγάλη πίεση. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν έχουμε τέτοια πίεση».

Πώς ένιωσες γνωρίζοντας ότι η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης;

«Δεν την κοιτούσα. Μόνο άκουγα. Ο γιος μου έκλαιγε και έπρεπε να τον βάλω στο κρεβάτι. Ήμουν χαλαρός πριν από την κλήρωση, αλλά φυσικά είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα».

Πώς αισθάνεσαι που θα συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες σου; Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

«Ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα διάστημα και κατάφερα να κάνω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα των παιδικών μου χρόνων πραγματικότητα. Τώρα οι δύο ομάδες είναι στα ημιτελικά, και μία από τις δύο θα είναι στον τελικό του Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου. Έτσι μπορώ να πω ότι έκανε τη σωστή απόφαση με τη μεταγραφή μου σε καθεμία μεταγραφή σε αυτές τις ομάδες».

Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί;

«Όλα είναι ανοιχτά. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικός και ελκυστικό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.