Προλαβαίνει ο Χούμελς

Ο Ματς Χούμελς φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου, παρά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Χοφενχάιμ για την τελευταία αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Ματς Χούμελς φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου, παρά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Χοφενχάιμ για την τελευταία αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. «Η συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο στο Λονδίνο είναι απολύτως ρεαλιστική», δηλώνει στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου ο γιατρός της Ντόρτμουντ, Μάρκους Μπράουν.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε σε σύνδεσμο του αστραγάλου στην εντός έδρας ήττα 2-1 του Σαββάτου από τη Χοφενχάιμ, ωστόσο οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι πρόκειται για τράβηγμα και όχι για κάτι πιο σοβαρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι «μάχη με το χρόνο» για να προλάβει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει και ο μεσοεπιθετικός της Μπορούσια, Μάριο Γκέτσε, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπάγερν, καθώς αναρρώνει από μυικό τραυματισμό.

Η Ντόρτμουντ στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της, μετά από αυτόν το 1997, ενώ η Μπάγερν, που έχει στεφθεί τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, θέλει να κατακτήσει το πέμπτο τρόπαιο, στην τρίτη παρουσία της σε τελικό την τελευταία τετραετία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.