Αυτές τις… ξέρει

Τρεις από τις πέντε υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ... έχουν ξαναπεράσει από την Τούμπα.

Τρεις από τις πέντε υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ… έχουν ξαναπεράσει από την Τούμπα. Ο λόγος για τις Λιόν, Αϊντχόφεν και Φενέρμπαχτσε (Ζενίτ και Μέταλιστ οι άλλες δύο, με τις οποίες ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έχει συναντηθεί ποτέ).

Το 1973/74 στο Κύπελλο Κυπελλούχων ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε 3-3 με τη Λιόν στη Γαλλία και τη συνέτριψε με 4-0 στην Τούμπα, ενώ το 2010/11 για το Γιουρόπα Λιγκ οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 1-0 τη Φενέρμπαχτσε εντός και πήραν την ισοπαλία με 1-1 στην παράταση της ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Η μόνη από τις τρεις ομάδες που δεν κατάφερε να αποκλείσει ο ΠΑΟΚ ήταν η Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί βρέθηκαν δύο φορές στον δρόμο των “ασπρόμαυρων” για το Κύπελλο UEFA και πήραν την πρόκριση και τις δύο. Το 2000/01 νίκησαν 3-0 στο “Φίλιπς Στάντιον” και 1-0 στην Τούμπα, ενώ μία σεζόν μετά επικράτησαν με 4-1 στην Ολλανδία κι ενώ είχαν χάσει 3-2 στο πρώτο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.