Νέα δεδομένα για ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό της διοργάνωσης επιτρέπει στον Δικέφαλο να κερδίσει (κατά μεγάλη πιθανότητα) έναν προκριματικό γύρο στη μάχη για να μπει στους ομίλους-Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους.

Πριν την πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν (περίπου) δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα άρχιζε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης την προσπάθειά του για να μπει στους ομίλους. Μετά όμως τη μεγάλη πρόκριση της αγγλικής ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης τώρα αυτό αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ, κατά πάσα πιθανότητα, κερδίζει έναν γύρο και θα πάει στον τρίτο προκριματικό, ένα βήμα πιο κοντά στα play off πριν τους ομίλους. 
Τι άλλαξε με την πρόκριση της Τότεναμ; Ο ΠΑΟΚ κερδίζει γύρο από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα εξασφαλίζει (ακόμη κι αν χάσει το τρόπαιο στον τελικό) τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το δικό της Πρωτάθλημα, από την Premier League. 

Η Τότεναμ στην Αγγλία 

Η Τότεναμ μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ είναι τέταρτη με 70 βαθμούς, τρεις πάνω από την πέμπτη συμπολίτισσα Άρσεναλ, που έχει 67. Την τελευταία αγωνιστική, οι «πετεινοί» υποδέχονται (12/5) την αδιάφορη Έβερτον και οι «κανονιέριδες» αντιμετωπίζουν (12/5) την -επίσης αδιάφορη- Μπέρνλι. Η ομάδα του Ποκετίνο έχει τη διαφορά τερμάτων (+8), οπότε δύσκολα θα χάσει την τέταρτη θέση την τελευταία αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει 6 ή 7/8

Αν λοιπόν η Τότεναμ  -ακόμη κι αν χάσει το τρόπαιο στον τελικό, πάρει την τέταρτη θέση στην Αγγλία- ο ΠΑΟΚ αρχίζει από τον τρίτο προκριματικό γύρο, δύο στροφές πριν από τους ομίλους. 
Έτσι λοιπόν, ο Δικέφαλος θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι στις 6 ή 7 Αυγούστου (δεύτερο ματς 13 Αυγούστου) και θα μάθει τον αντίπαλο του στις 22 Ιουλίου όταν θα γίνει η κλήρωση.

Μπήκε η Ολλανδία στους πιθανούς αντιπάλους

Η πρόκριση της Τότεναμ εις βάρος του Αγιαξ έφερε πάντως τον Πρωταθλητή Ολλανδίας στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Αρα, ή Αγιαξ ή Αϊντχόφεν.

Πιθανοί αντίπαλοι 

Υποψήφιοι αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι οι:
1. Άγιαξ (70.500) ή Αϊντχόφεν (37.000)
2. Σέλτικ (31.000)
3. Κοπεγχάγη (31.000)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ (29.500)
5. Αστάνα (27.500)
6. Μπάτε Μπόρισοφ (27.500).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.