Ο Κριστιανο Ρονάλντο δεν σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα δεδομένου ότι υπολογίζει πολύ την Τότεναμ

Ο Κριστιανο Ρονάλντο δεν σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα δεδομένου ότι υπολογίζει πολύ την Τότεναμ στους «8» του Champions League. “Δεν μπορώ να σκέφτομαι από τώρα τα ημιτελικά. Θα ήταν ανόητο να μιλήσω πέρα από τα δύο ματς με την Τότεναμ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι πάντα είναι ευχάριστο να παίζουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θέλουμε μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξουμε ότι κάτι πήγε λάθος στην τελευταία αναμέτρησή μας (σ.σ. Ήττα 5-0 στο Καμπ Νου), τον περασμένο Νοέμβριο και να αποδείξουμε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό είναι σίγουρο» δήλωσε ο άσος της Ρέαλ.

Ο Ρονάλντο επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην Αγγλία. “Πέρασα υπέροχα στην Γιουνάιτεντ. Πραγματικά απόλαυσα τα χρόνια που έπαιξα εκεί και τις εμπειρίες που αποκόμισα. Έπαιξα στην Πρέμιερ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, αλλά πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση για την καριέρα μου” τόνισε. Ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την Τότεναμ: “Εχουν εξελιχθεί απίστευτα. Έχουν έναν καλό προπονητή που ξέρει να εμψυχώνει τους παίκτες. Έχουν καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέιλ που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Όταν άφησα την Γιουνάιτεντ (σ.σ. 2009), η Τότεναμ δεν ήταν ομάδα κορυφής στη λίγκα. Δεν είναι αυτοί που τους έβλεπες και έλεγες θα χάσουν βαθμούς. Έχει αλλάξει αυτό και τα πάνε περίφημα εσχάτως” είπε.

Ο Ρονάλντο έχει παίξει στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”. «Θυμάμαι μια σπουδαία ατμόσφαιρα όπως βέβαια συμβαίνει σε πολλά γήπεδα της Αγγλίας. Ήταν δύσκολο να την κερδίσεις γιατί δεν ήξερες τι να περιμένεις. Τώρα παλεύουν επί ίσοις όροις για τη νίκη και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για αυτούς. Όλοι ξέρουν ότι σε αυτή τη σειρά μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι και για τα δύο κλαμπ δύο από τα σπουδαιότερα ματς που έχουν δώσει εδώ και χρόνια, επομένως η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη» τόνισε.

Αναφερόμενος στη μορφή που θα έχει ο αγώνας ο Ρονάλντο είπε:”Η Τότεναμ είναι μια εντελώς απρόβλεπτη ομάδα. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα κερδίσει στο Σαν Σίρο τη Μίλαν, ή την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ στο Λονδίνο. Περιμένω να είναι δύσκολο, γιατί παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν έχουν άλλωστε τίποτα να χάσουν, διότι εμείς είμαστε το φαβορί και ο Τύπος ήδη κάνει λόγο για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει πάντως να κάνουμε λίγο υπομονή αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».