Να κάνει το πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 21:00 υποδέχεται τη Μέταλιστ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 21:00 υποδέχεται τη Μέταλιστ. Ο Στέφενς θέλει να συνδυάσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του “δικέφαλου του βορρά” με ένα αποτέλεσμα που θα δώσει στην ομάδα του σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις… υπηρεσίες του 12ου παίκτη, καθώς λόγω τιμωρίας η Τούμπα θα είναι άδεια.

Ο Μάρκεβιτς αναμένεται να παρατάξει τη Μέταλιστ με 4-2-3-1. Ο Ντισλιένκοβιτς θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ των Ουκρανών, καθώς ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, Γκοριάινοφ έμεινε στο Χάρκοβο, λόγω τραυματισμού. Βιλάγκρα, Μολέδο, Πάπα, Αζεβέδο αναμένεται να είναι η τετράδα της άμυνας με τους Ξαβιέρ, Έντμαρ να είναι τα αμυντικά χαφ. Σόουζα, Σόσα και Μάρλος θα αγωνιστούν πίσω από τον  Ντέβιτς.

Ο Στέφενς από τη μεριά του, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Χακόμπο στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα την αποτελούν οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ, Λίνο. Τζιόλης και Λάζαρ θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Γεωργιάδη στα αριστερά και τον Λούκας στα δεξιά. Ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί ως περιφερειακός επιθετικός με τον Βούκιτς ή τον Αθανασιάδη στην κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.