Λεονάρντο: «Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο αποτέλεσμα»

Αισιόδοξος για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την συντριβή με 5-2 από τη Σάλκε στο «Σαν Σίρο» την περασμένη εβδομάδα, είναι ο προπονητής της Ίντερ, Λεονάρντο.

Αισιόδοξος για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την συντριβή με 5-2 από τη Σάλκε στο «Σαν Σίρο» την περασμένη εβδομάδα, είναι ο προπονητής της Ίντερ, Λεονάρντο. «Δεν πιστεύω σε θαύματα, αλλά σε αποτελέσματα και αυτό γιατί τα πάντα πήγαν στραβά στον πρώτο αγώνα, ωστόσο τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς να πετύχουμε κάτι μαγικό. Δεν πιστεύουμε μόνο ότι μπορούμε να νικήσουμε, αλλά ότι μπορούμε να κάνουμε και ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να βρούμε μια ισορροπία, όταν ψάχνουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος τεχνικός και συνέχισε: «Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση και ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να έχουμε όλη την ομάδα διαθέσιμη. Ο Κρίστιαν Κίβου δεν είναι μαζί μας, αλλά ευτυχώς είναι ο Λούσιο».

Οι Ιταλοί καλούνται να κυνηγήσουν το «θαύμα», καθώς, μετά την πολύ βαριά ήττα που γνώρισαν στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», χρειάζονται νίκη με διαφορά τεσσάρων τερμάτων στο Γκελζενκίρχεν, προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «4».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.