Αποστολή στο Χάρκοβο: Κωστής Μπότσαρης
Στο Χάρκιβ αναμένεται αύριο το πρωί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει πράξη τα προ ημερών λεγόμενά του και θα βρεθεί στην ουκρανική πόλη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μέταλιστ και τον «Δικέφαλο», δίνοντας μ' αυτόν τον τρόπο το δικό του στίγμα αναφορικά και με την κρισιμότητα του αγώνα.

Αποστολή στο Χάρκοβο: Κωστής Μπότσαρης

Στο Χάρκιβ αναμένεται αύριο το πρωί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει πράξη τα προ ημερών λεγόμενά του και θα βρεθεί στην ουκρανική πόλη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μέταλιστ και τον «Δικέφαλο», δίνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το δικό του στίγμα αναφορικά και με την κρισιμότητα του αγώνα.

Επίσης, αυθημερόν θα ταξιδέψουν και μέλη της διοίκησης ανάμεσα στα οποία και ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας, όπως και ο στρατηγικός σύμβουλος του κ. Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Ειδικά για τους δυο συγκεκριμένους πληθαίνουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησαν την αποστολή προκειμένου να ολοκληρώσουν – μάλλον – θετικά ή αρνητικά την προσπάθεια απόκτησης με μονοετή δανεισμό από τη Φενέρμπαχτσε του διεθνούς 24χρονου αριστερού χαφ, Μίροσλαβ Στοχ.