Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παρακολουθήσει τον επαναληπτικό ημιτελικό ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα από θεωρείο των επισήμων του "Καμπ Νου".

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παρακολουθήσει τον επαναληπτικό ημιτελικό ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα από θεωρείο των επισήμων του “Καμπ Νου”. Μετά την αποβολή του στον πρώτο αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός απαγορεύεται να βρίσκεται στον πάγκο των Μαδριλένων και, όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, αποφασίσε να μην καθίσει σε κάποια κοντινή θέση στην εξέδρα.

Ο λόγος είναι προφανής, καθώς μετά τα όσα είπε για την Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, ο “εκλεκτός” αναμένεται να βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών των “μπλαουγκράνα”. Ο Μουρίνιο θα φτάσει, όπως και η υπόλοιπη αποστολή των Μαδριλένων, στη Βαρκελώνη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, στο μπουθ θα βρίσκονται μαζί του δύο άνδρες ασφάλειας, καθώς και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μιγκέλ Παρντέθα, ενώ ισχυρή δύναμη ασφάλειας θα υπάρχει και έξω από το χώρο που θα βρίσκεται. 

Ο Πορτογάλος δεν επιτρέπεται στη διάρκεια του αγώνα να δίνει οδηγίες στον πάγκο, όπου θα βρίσκεται ο συνεργάτης του Αϊτόρ Καράνκα, ούτε μέσω κινητού τηλεφώνου, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας. Η ΟΥΕΦΑ του απαγόρευσε επίσης την πρόσβαση στα αποδυτήρια, τη φισούνα ή την τεχνική περιοχή, ενώ θα μπορεί να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας του μόνο 15 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.