Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας Τζόρτζιο Κιελίνι, απολαμβάνει τις προπονήσεις με τους «ατζούρι» και δηλώνει αισιόδοξος για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας Τζόρτζιο Κιελίνι, απολαμβάνει τις προπονήσεις με τους «ατζούρι» και δηλώνει αισιόδοξος για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Ιταλία ξεκινά την προετοιμασία της, με ένα φιλικό εναντίον του Σαν Μαρίνο την Παρασκευή και ο Κιελίνι τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο η ένταση στις προπονήσεις θα γίνεται μεγαλύτερη.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, 106 φορές διεθνής, παραδέχτηκε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι το «τελευταίο του γεγονός με την Ιταλία. «Είμαι εδώ με μεγάλο ενθουσιασμό για να βιώσω αυτό που πιθανότατα θα είναι το τελευταίο μου γεγονός με την Εθνική ομάδα», δήλωσε ο Κιελίνι στη συνέντευξη Τύπου. «Η εθνική ομάδα μας ενώνει και η ομάδα μας είναι η απόδειξη αυτού. Προερχόμαστε από πολλά κλαμπ, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι αντιπαλότητας. Η σκέψη να παίζεις μπροστά σε 20.000 οπαδούς στη Ρώμη είναι υπέροχη. Αυτές τις μέρες περνάμε καλά μαζί, από τη Δευτέρα, η εστίαση θα αυξηθεί και μετά θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ο έμπειρος άσος πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει ψηλά γιατί έχει μεγάλες φιλοδοξίες. «Έχουμε αυτό που χρειάζεται για να πάμε καλά, οι άλλες ομάδες είναι δυνατές και τις σεβόμαστε, αλλά είναι φυσιολογικό να έχουμε φιλοδοξίες να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ. Μπορούμε να παίξουμε για μια θέση στο Wembley. Πρέπει να ζήσουμε το Euro 2020 με ενθουσιασμό και με μια μεγάλη τρέλα!».