Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον τελικό του Champions League.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, αντικαταστάθηκε μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ρούντιγκερ και είδαμε τον διεθνή μέσο να φεύγει με δάκρυα από το γήπεδο, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι είχε υποστεί οξύ κάταγμα στη μύτη και αριστερό τροχιακό κάταγμα. Αυτό έθεσε σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στο Euro με την Εθνική Βελγίου, αλλά ο Μαρτίνεθ δήλωσε ότι μπορεί ακόμα να παίξει κάποιο ρόλο στο τουρνουά που ξεκινά σε δέκα ημέρες. Τουλάχιστον υπάρχουν και καλά νέα ότι δεν χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και θα έχουμε μεγαλύτερη σαφήνεια τις επόμενες ημέρες» είπε ο Μαρτίνεθ. «Μίλησα με τον Κέβιν και ήταν αρκετά θετικός. Είμαστε πολύ τυχεροί που παρόλο που έχει διπλό κάταγμα, δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Μια εγχείρηση θα καθιστούσε αδύνατη τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση γιατί δεν έχω καμία ιατρική γνωμάτευση αυτήν τη στιγμή».