Ο Χάρι Μαγκουάιρ παρά το πρόβλημα τραυματισμού είναι στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί.

Η Αγγλία δεν έχει την πολυτέλεια να έχει στην αποστολή αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς υψηλού επιπέδου. Ο Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από αυτούς αλλά έχασε το φινάλε της χρονιάς με τους κόκκινους διάβολους λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην Sun για τον τραυματισμό του και για το αν θα προλάβει τους αγώνες του Euro με την Αγγλία. :

“Ο φόβος μου ήταν ότι θα τα χάσω όλα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν άσχημος τραυματισμός. Όταν πήρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να προλάβω τον τελικό του Europa League αλλά δεν το αποκλείσαμε. Πηδούσα από το κρεβάτι και στηριζόμουν στον αστράγαλο κάτι που πιθανότατα δεν έπρεπε να κάνω, για να τσεκάρω αν πονάω. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα, ήταν σίγουρο ότι δεν θα είμαι βασικός αλλά δεν περίμενα να μην αγωνιστώ καθόλου. Πριν τον τελικό δοκίμασα και δεν μπορούσα να τρέξω. Τώρα έχει βελτιωθεί αρκετά οπότε ανυπομονώ να αρχίσει το Euro.”

Μέχρι τον τραυματισμό του δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier Leagu από την ημέρα που μετακόμισε εκεί από την Λέστερ.

“Συνήθως παίζω με μικρόπροβλήματα τραυματισμών Δεν φταίει το μαρκάρισμα που μου έγινε απλά, γύρισε το πόδι μου περίεργα. Ήταν κακό τάιμινγκ. Απογοητεύτικα που έχασα τον τελικό του Europa League αλλά τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω.”