Η ήττα 1-0 από τη Φινλανδία δεν απασχολεί τους Δανούς, οι οποίοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην πορεία της υγείας τους Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Πέτερ Μέλερ, γενικός διευθυντής της δανέζικης ομοσπονδίας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πως το αποτέλεσμα τους στεναχώρησε, όμως το σημαντικότερο είναι η υγεία του Έρικσεν.

Αρχικά, ο Μέλερ δήλωσε: “Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για όλους. Απόψε υπήρξε ένας νικητής και αυτός ήταν ο Κρίστιαν. Ευτυχώς, είναι καλά. Σημαίνει πολλά για τους συμπαίκτες του. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας. Όλοι μας αγαπάμε τον Κρίστιαν”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είμαστε περήφανοι για τη στάση των παικτών μας και το γεγονός ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα για τον Κρίστιαν και όλη τη Δανία. Φυσικά, το αποτέλεσμα μάς στενοχωρεί, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Στο μυαλό μας είναι ο Κρίστιαν και ευτυχώς η κατάστασή του είναι σταθερή. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του και τη σύζυγό του”.