Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIGC), αποκάλυψε τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στους Ιταλούς φιλάθλους

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2020 με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Wembley του Λονδίνου. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο, οι Ιταλοί φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν από τη χώρα τους στην Αγγλία θα είναι λίγοι.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, αποκάλυψε πως η έχει στη διάθεσή της μόλις 125 εισιτήρια για τον ημιτελικό και 1000 για τον τελικό, ένα και εφόσον περάσει η Ιταλία.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Τα πιο μεγάλο πρόβλημα είναι πώς να πάμε εκεί τους φιλάθλους μας. Έχουμε διαθεσιμότητα για μόλις 125 εισιτήρια για τον ημιτελικό με την Ισπανία και 1.000 εισιτήρια για τον τελικό. Γίνεται κατανοητό ότι υπάρχουν ισχυροί περιορισμοί. Καταλαβαίνω ότι δυστυχώς υπάρχει πανδημία και πρέπει να ζήσουμε με αυτούς τους περιοριστικούς κανόνες της βρετανικής κυβέρνησης. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά σίγουρα ζώντας με αυτούς τους περιορισμούς και αυτές οι συνθήκες τιμωρούμε το καλύτερο μέρος αυτού του παιχνιδιού».