Λιχτενστάιν-Βοσνία 0-2: Νίκη στο ντεμπούτο του Μιλόσεβιτς στον πάγκο (highlights)

Η Βοσνία είχε 27-3 τελικές προσπάθειες και πήρε εύκολη νίκη-Διακοπή στο παιχνίδι γιατί έπεσαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και ο Τζέκο μίλησε στον κόσμο για να τον ηρεμήσει

Ο Σάβο Μιλόσεβιτς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Βοσνίας αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά Εθνική ομάδα στην προπονητική του διαδρομή.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τη Βοσνία να επικρατεί εύκολα στο Βαντούζ με 2-0 και να έχει τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι πάντως που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι είχε και τα… εξωαγωνιστικά από τους Βόσνιους που ήταν στις κερκίδες.

Αρχικά, στο πρώτο μέρος όταν από τα καπνογόνα που είχαν ανάψει το παιχνίδι σταμάτησε για ένα τρίλεπτο για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο όταν αυτή τη φορά, οι φωτοβολίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σε εκείνο το σημείο εκτός από τη διακοπή, ο Σίλβεστρακ, ο Πολωνός διαιτητής ενημέρωσε τον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ και ο Τζέκο πήγε στην κερκίδα για να ηρεμήσει τον κόσμο. 

Τα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος. Στο 14’ ο Ραχμάνοβιτς παίρνοντας το ρημπάουντ μετά από προσπάθεια του Τζέκο έκανε το 0-1.

Στο 20’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Στεφάνοβιτς.

Στο 41’ ο Στεφάνοβιτς σκόραρε και πάλι, αυτή τη φορά, το γκολ μέτρησε και έγινε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βοσνία είχε πάλι τις ευκαιρίες, στις πιο χαρακτηριστικές, δύο φορές ο Μπούχελ, ο τερματοφύλακας του Λιχτενστάιν, απέκρουσε σε προσπάθειες του Τζέκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.