Σουηδία: Υπέρ της διακοπής ο Ράινφελντ

Ο πρόεδρος της σουηδικής ομοσπονδίας, Φρέντρικ Ράινφελντ τάχθηκε υπέρ της διακοπής της αναμέτρησης της Σουηδίας με το Βέλγιο.

Όπως τόνισε, η απόφαση για τη διακοπή του αγώνα λήφθηκε από σεβασμό στη ζωή και στην ασφάλεια. Παράλληλα, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τη δολοφονία δυο Σουηδών φιλάθλων στις Βρυξέλλες.

Χαρακτηριστικά, ο Ράινφελντ δήλωσε: «Είναι τρομερό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο οπαδοί μας που σκοτώθηκαν κοντά στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν ξέρουμε αν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Τόσο η σουηδική όσο και η βελγική ομάδα πήραν την απόφαση να μην συνεχίσουν τον αγώνα και νομίζω ότι πρέπει να γίνει σεβαστό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Στα μισά του αγώνα οι παίκτες ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί, σε καταστάσεις όπως αυτή χρειάζονται πάντα λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση. Μιλήσαμε με τους παίκτες και πολύ γρήγορα πήραμε την απόφαση να μην παίξουμε. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση. Μια επιλογή που πήραμε από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.