Νορβηγία: Νοκ άουτ ο Χάαλαντ, εκτός με Σκωτία

Στο φιλικό παιχνίδι της Νορβηγίας με τα Νησιά Φερόε, ο Έρλινγκ Χάαλαντ τραυματίστηκε και χάνει το παιχνίδι με την Σκωτία (19/11, 21:45, NS) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ το τελευταίο παιχνίδι της Νορβηγίας κόντρα στη Σκωτία. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα.

«Ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αλλά έχει τόσο πολύ πόνο και κάπως περιορισμένη λειτουργία που δυστυχώς ο αγώνας με τη Σκωτία έρχεται λίγο πολύ νωρίς», ισχυρίστηκε ο γιατρός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος.

O προπονητής της Εθνικής, Στάλε Σολμπάκεν, ισχυρίστηκε ότι ο Χάαλαντ δεν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή. «Είναι προφανώς κρίμα που ο Έρλινγκ δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά δεν πρόκειται να φέρουμε αντικαταστάτη. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους επιθετικούς παίκτες στην ομάδα».

Η Νορβηγία βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Euro 2024 μέσω των playoffs του Nations League. Τέλος ανησυχία στους «πολίτες» για την κατάσταση τραυματισμού του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η Μαντσεστερ Σίτι μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων υποδέχεται στο «Έτιχαντ» τη Λίβερπουλ (25/11, 14:30, NS Premier League) του Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον θέλει στη διάθεση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.