Τσεχία: Απών από το ματς κόντρα στη Μολδαβία ο Μπράμπετς (pic)

Εκτός αποστολής με απόφαση της τσέχικης Ομοσπονδίας ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός των "Κιτρινόμαυρων" μαζί με άλλους δύο Τσέχους διεθνείς

Μπορεί ο Γιάκουμπ Μπράμπετς να άφησε – προσωρινά – τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική Τσεχίας για τα προκριματικά του Euro αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τελικά.

Ο λόγος έγκειται σε πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός μαζί με τους Βλάντιμιρ Τσούφαλ και Γιαν Κούχτα το βράδυ του Σαββάτου. Η Τσεχία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (20/11) τη Μολδαβία εντός έδρας και με ισοπαλία μπορεί να πανηγυρίσει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro αλλά κανείς εκ των τριών δε θα δώσει το “παρών” καθώς σύμφωνα με απόφαση της Ομοσπονδίας τέθηκαν εκτός ομάδας.

Όπως αναφέρει σχετική διαδικτυακή δημοσίευση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας σ’ επίσημο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας παραβίασαν εκ βάθρων τους εσωτερικούς κανόνες της Εθνικής ομάδας το βράδυ του Σαββάτου. Οι Γιακούμπ Μπράμπετς, Βλάντιμιρ Τσούφαλ, και Γιάν Κούχτα αποχώρησαν από την αποστολή της Εθνικής ομάδας, με απόφαση της Ομοσπονδίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.