Ελλάδα – Μαυροβούνιο 2-2: Έχασε το προβάδισμα, άλλα παραμένει στο κυνήγι της κορυφής (highlights)

Η εθνική Ελλάδος μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Μαυροβούνιο, το πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, το Μαυροβούνιο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Το ντέρμπι κορυφής του τρίτου ομίλου για τα προκριματικά του Euro του 2025 δεν είχε νικητή. Η εθνική Ελλάδος μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπορεί να γύρισε το παιχνίδι, αλλά οι Μαυροβούνιες με πέναλτι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο παρατηρήσαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με την Κουτς να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην ελληνική άμυνα και να δίνει το προβάδισμα. Στο 9’ οι Ελληνίδες βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση με τη Σπυριδωνίδου, αλλά το τελείωμα της δεν ήταν καλό, καθώς η μπάλα πέρασε εκτός. Στο 11’ όμως οι Ελληνίδες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με την Μάρκου να φέρνει το ματς «στα ίσια». Στα υπόλοιπα λεπτά, η Ελλάδα συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν βρήκε κάποιο γκολ. Το τελικό σκορ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική ομάδα πήρε προβάδισμα με τη Σπυριδονίδου να κάνει την ανατροπή στο 49’.  Η εθνική ομάδα συνέχιζε να πιέζει για διευρύνει το προβάδισμα της και να κλειδώσει τη νίκη, αλλά οι Μαυροβούνιες είχαν την απάντηση. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι με την Μπουλάτοβιτς να στέλνει το ματς στην απόλυτη ισορροπία. Το τελικό σφύριγμα δεν άργησε να έρθει. Ελλάδα και Μαυροβούνιο αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Γιαννακούλη- Παλαμά, Γκούνη, Γκάτσου, Μίτκου- Χαλατσογιάννη, Μάρκου, Καλαμπούκη- Σπυριδονίδου, Β. Σαρρή, Κονγκούλη

Μαυροβούνιο: Κρστοβίτς- Κάρλιτσιτς, Τζούκιτς, Μπόζιτς, Τζούρκοβιτς- Ντζοκοβίτς, Τομάσεβιτς, Μπουλάτοβιτς- Στάνοβιτς, Ντέσιτς, Κουτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.