Αγγλία: Πήρε άδεια από τον Σάουθγκεϊτ ο Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξασφάλισε μια εβδομάδα άδεια από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προκειμένου να πάρει «ανάσες», εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο διεθνής παίκτης πανηγύρισε το Σάββατο την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός θέλησε να τον ξεκουράσει εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Μπέλιγχαμ δε θα πάρει μέρος στα φιλικό κόντρα σε Βοσνία και Ισλανδία. Ο Σάουθγκεϊτ ξεκαθάρισε πως προτιμάει να έχει τον παίκτη ξεκούραστο, παρά να τον επιβαρύνει με τη συμμετοχή του στα δυο φιλικά παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Τζουντ είναι η ξεκούραση, η αποκατάσταση και εμείς θα ωφεληθούμε από αυτό. Αυτοί είναι οι περιορισμοί των Εθνικών Ομάδων. Δεν έχουμε τους παίκτες τόσο συχνά όσο είναι στους συλλόγους τους, για να είμαστε τόσο συνεκτικοί. Επομένως, πρέπει να εστιάσεις στο ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα. Και αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου για τον Τζουντ, και ως εκ τούτου για την ομάδα, προέχει να αποφορτιστεί».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είχε μια φανταστική σεζόν. Το να μπει στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο και να αποδώσει με τον τρόπο που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήταν μια πραγματικά απίστευτη, απίστευτη χρονιά για αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε το Σάββατο το Champions League. Έχει ταπεινότητα και κατανόηση. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπήκε σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Μαδρίτη, αναγνώρισε πως έπρεπε να κερδίσει τον σεβασμό ανθρώπων όπως ο Λούκα Μόντριτς, ο Τόνι Κρόος, αλλά θα είχε και λίγο σεβασμό στο προπονητικό γήπεδο. Έχει προσαρμοστεί τόσο καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.