Ρουμανία-Καζακστάν 3-1 (πέν., 1-1 κ.αγ.): Στη ρώσικη ρουλέτα οι Ρουμάνοι! (highlights)

Στη διαδικασία των πέναλτι πήραν την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024 Mini Football οι Ρουμάνοι, που επικράτησαν των μαχητικών Καζάκων έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι

Οι Ρουμάνοι βγήκαν ζωντανοί από τη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2024 Mini Football απέναντι στο Καζακστάν σήμερα (7/6) στο Σεράγεβο! Επικράτησαν στη διαδικασία αυτή μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο τελείωσε 1-1 στην κανονική του διάρκεια.

Οι Ρουμάνοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από την αρχή. Ήταν καλύτερα οργανωμένοι στον επιθετικό τομέα, πίεσαν πολύ, έκαναν ευκαιρίες, όμως οι Καζάκοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι γκολ. Το πέτυχαν με τον Γιγκιζνάνοφ στο 17ο, μετά από γύρισμα του Ταρζάνοφ και σουτ από κοντά.

Το τέρμα των αντιπάλων έκανε τους Ρουμάνους ακόμη πιο επιθετικούς. Προσπάθησαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, είτε με σουτ από μακριά, είτε με συνδυασμένες ενέργειες γύρω και μέσα από την περιοχή των αντιπάλων τους, να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως, δεν το έπραξαν γρήγορα. Τους λύτρωσε ο Ουγκούρ, με τρομερό γυριστό από πλάγια θέση στο 37ο!

Στο διάστημα μέχρι το τέλος του πενηντάλεπτου καμία από τις δύο ομάδες δεν έφτασε στην ισοφάριση, παρότι και οι δύο προσπάθησαν. Έτσι, ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι Ρουμάνοι ήταν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι. Με εύστοχα χτυπήματα των Μπάλοκ, Σούμαλα και Ποπ έφτασαν στη νίκη με σκορ 3-1, καθώς από πλευράς Καζάκων ευστόχησε μόνο ο Μπεγκάλιν, ενώ ο Γκριγκόριεφ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ρουμανία θα βρει απέναντί της τη Σερβία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας το τρόπαιο του Πανευρωπαϊκού για το 2024 στο Mini Football. Στον μικρό τελικό, για την τρίτη θέση, το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.