Ματέους: «Ήρθε και πάλι η σειρά μας»

Ο Λόταρ Ματέους θεωρεί πως έχει έρθει η σειρά της Γερμανίας, για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως η «νασιονάλμανσαφτ» έχει παίκτες με την απαραίτητη εμπειρία, για να φτάσουν έως την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, θεωρεί πως το γεγονός πως η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη χώρα του, θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες.

Αρχικά, ο Ματέους δήλωσε: «Μπορεί να είναι λίγο πατριωτικό. Αλλά είναι ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην έδρα μας και έχουμε μια ομάδα με εμπειρία, νεανικό σθένος και ταχύτητα. Όλοι κέρδισαν τίτλους, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Πιστεύω ότι μετά από τόσες ήττες είναι και πάλι η σειρά μας, γιατί έχουμε ποιότητα και θετικό κλίμα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν πρέπει να του δίνετε λευκή κάρτα επειδή έχει το περιβραχιόνιο. Αν ήμασταν  συνεπείς και έχοντας επιλέξει τον Τόνι Κρόος στη μεσαία γραμμή, θα έπρεπε να του δώσουμε το περιβραχιόνιο. Διαφορετικά εστιάζουμε στον Γκουντογκάν και τον αφήνουμε βασικό σε κάθε αγώνα. Τελευταία όμως αντικαταστάθηκε μετά από περίπου μία ώρα. Αυτό δεν είναι ακριβώς… αρχηγός. Απ’ ότι φαίνεται ο Νάγκελσμαν δεν τον εμπιστεύεται να παίξει για όλα τα 90 λεπτά, παρόλο που είναι προφανώς σπουδαίος παίκτης. Ο Χάνσι Φλικ τον έκανε αρχηγό, όχι ο Νάγκελσμαν. Ίσως, δε θέλει να προκαλέσει προβλήματα τώρα. Στο παρελθόν ο αρχηγός ήταν πάντα άθικτος. Τώρα είναι διαφορετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.