Ιταλία: Μια επιστροφή, προβλήματα στο κέντρο (vid)

Ο Ντάβιντε Φρατέζι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ενώ οι Νίκολο Μπαρέλα και Νίκολο Φατζιόλι δούλευαν μόνο στο γυμναστήριο, ώστε να είναι έτοιμοι για την έναρξη του EURO με την Αλβανία (15/6, 22.00).

Η κάτοχος του τροπαίου Ιταλία, αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή (16/6) τις υποχρεώσεις της απέναντι στην έκπληξη των προκριματικών και πρωτάρα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Αλβανία. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, έβγαλε την ομάδα του για δεύτερη μέρα στο στρατόπεδο Casa Azzurri στο Iserlohn και, σε αντίθεση με χθες (11/6), ο μέσος της Ίντερ και σκόρερ στο τελευταίο φιλικό με τη Βοσνία (1-0), συμμετείχε πλήρως.

Ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, Μπαρέλα και ο μέσος της Γιουβέντους, Φατζιόλι, δούλεψαν χωριστά από την ομάδα στο γυμναστήριο, καθώς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μικρά μυϊκά προβλήματα και δεν θέλουν να τα επιδεινώσουν αδικαιολόγητα τόσο κοντά στο εναρκτήριο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, αμφότεροι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για εκείνο το ματς με την Αλβανία, ακόμα κι αν δεν θα ξεκινήσει κανένας, καθώς ο Μπαρέλα, ίσως να προστατευτεί για τους πιο σκληρούς αγώνες του ομίλου με Ισπανία και Κροατία, ενώ ο Φατζιόλι, είναι εναλλακτική του πιο έμπειρου, Κριστάντε.

Ο νεαρός παίκτης της Γιουβέντους, πρέπει να αντιμετωπιστεί προσεκτικά, καθώς δεν έπαιξε για οκτώ μήνες λόγω απαγόρευσης για παράνομο τζόγο, οπότε αναπόφευκτα δεν είναι αρκετά κατάλληλος για πρεμιέρα τέτοιου σημαντικού τουρνουά. Κατά τη χθεσινή συνεδρία, με τους τρεις μέσους εκτός δράσης, ο Σπαλέτι χρησιμοποίησε στον άξονα τον πολύπλευρο αμυντικό της Μπολόνια, Ρικάρντο Καλαφιόρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.