Γερμανία-Σκωτία 5-1: Πάρτι πρόκρισης από την πρεμιέρα (highlights)

Η Γερμανία ξόρκισε το φάντασμα των φιλικών παιχνιδιών και με εντυπωσιακό τρόπο συνέτριψε 5-1 την Σκωτία σκεπτόμενη ήδη τη φάση των 16

Η Γερμανία έκανε εύκολη τη ζωή της από το ξεκίνημα καθώς στις 2 πρώτες της τελικές στα 19 λεπτά της αναμέτρησης ήταν ήδη στο 2-0. Στο 10′ ο Κρος άλλαξε εντυπωσιακά για τον Κίμιχ και αυτός βρήκε τον ευρισκόμενο σε κίνηση Βιρτζ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Εξίσου όμορφο ήταν και το δεύτερο γκολ από τον Μουσιάλα. Ο Γκουντογκάν με μπαλιά τρύπα βρήκε τον Χάβερτς στην περιοχή, αυτός άφησε στον Μουσιάλα που με δεξί κεραυνό νίκησε και πάλι τον Γκαν.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος μέσω VAR καθώς στο τέλος του ημιχρόνου ο Πόρτεους λίγο έλειψε να σπάσει τον αστράγαλο του Γκουντογκάν κάτι που διέλαθε της προσοχής του Τουρπέν, αλλά η τεχνολογία τον βοήθησε όχι μόνο να καταλογίσει το πέναλτι, αλλά και να αποβάλλει τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο Χάβερτς δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 από την άσπρη βούλα και οι Σκωτσέζοι με 10 παίκτες ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους Γερμανούς να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για σκορ-ρεκόρ. Ο Ρούντιγκερ είδε τον Γκαν να πετάει την μπάλα κόρνερ στο 51′, ενώ τόσο ο Βιρτς όσο και ο Μίτελσταντ είχαν ευκαιρίες για το 4-0 χωρίς να τις αξιοποιήσουν. Κάτι που έκανε ο ερχόμενος από τον πάγκο Φούλκρουγκ στο 68′ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο ίδιος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 77′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR.

Ο Σανέ είχε 2 τελικές στο τελευταίο 10λεπτο, αλλά το 5-0 δεν ήρθε. Μια στημένη μπάλα και η λάθος τοποθέτηση του Ρούντιγκερ επέτρεψε στους Σκωτσέζους να χαμογελάσουν καθώς το αυτογκόλ του κεντρικού αμυντικού της Γερμανίας διαμόρφωσε το 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τσαν στις καθυστερήσεις για το τελικό, εμφατικό 5-1.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι η στατιστική έγραψε 19-0 τελικές στην πρεμιέρα του EURO.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.