Ουγγαρία – Ελβετία 1-3 : Το Ελβετικό ρολόι δούλεψε άψογα (Highlights)

Οι Ελβετοί δούλεψαν άψογα στο γήπεδο με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Νίκησαν δίκαια την Ουγγαρία με 3-1 και έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης από την πρώτη αγωνιστική.

Ενδεκάδες

Καμία έκπληξη για τους Ουγγρους από τον Μάρκο Ρόσι. Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος Φιόλα είναι υγιής και παίρνει δική του την δεξιά πλευρά αντί του Νέγκο.

Προφανώς ο Έμπολο δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή. Ο κόουτς Γιακίν έκανε αυτό που περίμεναν όλοι και βάζει στην επίθεση τον φορμαρισμένο Ντούα. Μόλις δεύτερη συμμετοχή για τον επιθετικό της Λουντογκόρετς. Ο Τσούμπερ λόγω τραυματισμού είναι εκτός αποστολής όπως και ο Ζακαριά. Δεν προτιμήθηκε ο Σακίρι πάντως αλλά ο Άμπισερ.

Ελβετικό ρολόι

Οι Ελβετοί πήραν γρήγορα την κατοχή της μπάλας. Ήταν η ομάδα που ήθελε να έχει τον έλεγχο, να δίνει τον ρυθμό και τα κατάφερε.

Εκμεταλλεύτηκε και τις μεγάλες – περιέργως – αποστάσεις της άμυνας της Ουγγαρίας και προηγήθηκε δίκαια στο ημίχρονο με 2-0.

Οι δύο παίκτες που σκόραραν, τα κατάφεραν για πρώτη φορά με την φανέλα της Ελβετίας.

Ο Ντούα στο 12ο λεπτό και ο Άμπισερ στο 45ο λεπτό. Ο Άμπισερ έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Ντούα.

Άντεξε στην αντεπίθεση

Οι Ελβετοί παρέμειναν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο για αρκετή ώρα. Σπατάλησαν ευκαιρίες με Ντούα (48′), Βάργκας (54′), Ντόγε (58′) και το πλήρωσαν.

Στο 63ο λεπτό ο Βάργκα απείλησε για πρώτη φορά αλλά η εξαιρετική κεφαλιά του έφυγε άουτ. Ο επιθετικός των Ούγγρων όμως επέστρεψε για να σκοράρει στο 66ο λεπτό και να δώσει ενδιαφέρον στο ματς.

Οι Ελβετοί πάντως κράτησαν καλά την μπάλα. Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και μάλιστα είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Τσάκα (90′) και Ρίντερ (90+1) και τελικά πέτυχαν το τρίτο γκολ που κλείδωσε τη νίκη με τον Εμπολό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ελβετία πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση με δίκαιο 3-1.

Ουγγαρία: Γκουλάτσι – Λανγκ (46′ Μπόλα), Ορμπάν, Α. Σάλαϊ (79′ Μ. Ντάρνταϊ), – Φιόλα, Α. Νατζ (67′ Κλέινεϊσλερ), Σέφαρ, Κέρκεζ (79′ Άνταμ) – Ρ. Σάλαϊ, Σόμποσλαϊ, Βάργκα

Ελβετία: Ζόμερ – Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Βίντμερ (68′ Στεργίου), Τσάκα, Φρόιλερ (86′ Σιέρο), Ντόγε (86′ Ρίντερ) – Άμπισερ, Βάργκας (74′ Εμπολο), Ντούα (68′ Αμντούνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.