Περιμένουμε διαφορετική Σκωτία στο δεύτερο παιχνίδι της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας απέναντι στην Ελβετία. Διαβάστε τι δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής, Τζον Μαγκίν.

«Θα δείτε μια διαφορετική Σκωτία» κόντρα στην Ελβετία την Τετάρτη (19/6), δεσμεύτηκε ο μέσος της Άστον Βίλα, Τζον Μαγκίν, μετά την έναρξη του Euro 2024 με μια συντριπτική ήττα από τη «γηπεδούχο» Γερμανία. Μια τεράστια ταξιδιωτική υποστήριξη δεν μπόρεσε να εμπνεύσει τους Σκωτσέζους στο Μόναχο καθώς έχασαν με 5-1 στην πρεμιέρα. «Δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα για να καταλάβουμε τι πήγε στραβά» συμπλήρωσε σε δηλώσεις στο bbc sports

«Την Τετάρτη (19/6), θα δείτε μια διαφορετική Σκωτία. Μια ομάδα με ένα σημείο να αποδείξουμε, μάλλον περισσότερο στον εαυτό μας από οτιδήποτε άλλο. Βλέποντας τον αριθμό των οπαδών της Σκωτίας στο Μόναχο, αυτό είναι το απογοητευτικό, καθώς νιώθουμε ότι τους έχουμε απογοητεύσει. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η ευκαιρία είναι ακόμα εκεί».

Καμία ομάδα της Σκωτίας δεν προχώρησε ποτέ από τη φάση των ομίλων σε μεγάλους τελικούς…

«Δεν θα μας πάρουν πολύ ελαφρά. Θα ξέρουν ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να τους βλάψουν και είμαστε ικανοί για πολλά περισσότερα. «Έχουν κορυφαίους παίκτες, αλλά το ίδιο και εμείς και είναι στο χέρι μας να το δείξουμε. Θα τα δώσουμε όλα. Αυτό είναι το ελάχιστο. «Επικρατούσε ησυχία στο στρατόπεδο, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι αποφασιστικότητα».

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα ήταν αναστατωμένος με τη δική του συμβολή στο Μόναχο, αλλά υπήρξε βασικός παίκτης για τη Σκωτία, με 18 γκολ από 67 συμμετοχές.

«Καθώς μεγαλώνω, συνηθίζω περισσότερο να αντιμετωπίζω αυτές τις καταστάσεις. Δεν γίνεται πιο εύκολο. “Πάντα λέω ότι τα χαμηλά στο ποδόσφαιρο κάνουν τα ψηλά υψηλότερα. Τα χαμηλά είναι βάναυσα. “Δεν κοιτάζω τις απόψεις κανενός άλλου. Είμαι σίγουρος ότι είχαμε πολλή κριτική και επάξια. Έχει να κάνει με το πώς αντιδρούμε. “Το να γνωρίζω ότι θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερα είναι αυτό που σιγοβράζει στο μυαλό μου. Εάν ο μάνατζερ μου δώσει ξανά την ευκαιρία, θα πρέπει να είναι μια εντελώς νέα εκδοχή του εαυτού μου.”