Δύο ποδοσφαιριστές που πέρασαν αλλαγή (Οπεντά - Ονάνα) στην πρεμιέρα του Βελγίου μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σλοβακία (1-0).

Οι δηλώσεις του επιθετικού της Λειψίας και του Βελγίου, Λοίς Οπεντά για το γκολ που δεν μέτρησε στη γαλλική equipe

«Δεν ένιωσα ότι ακουμπούσα την μπάλα και ήταν όταν είδα ξανά τις εικόνες στη μεγάλη οθόνη που είδα ότι την είχε αγγίξει το χέρι μου. Αλλά δεν είδα πραγματικά ότι ο αμυντικός με πίεζε εκείνη τη στιγμή. Βλέπουμε ότι υπάρχει επαφή και προσπαθώ να μένω σταθερός στα πόδια μου. Έτσι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Είναι αλήθεια ότι η μπάλα δεν αλλάζει κατεύθυνση, είναι στο δρόμο μου. Παίρνω την μπάλα μαζί μου πρώτα, πριν το ριμπάουντ. Είναι λίγο δύσκολη απόφαση, δεν είναι ότι πίεζα την μπάλα και έβαζα τον αμυντικό σε δύσκολη θέση, αφού τον είχα ήδη ξεπεράσει. Έτσι είναι, το ποδόσφαιρο, το VAR και οι διαιτητές αποφασίζουν».

Οι δηλώσεις του μέσου της Έβερτον και του Βελγίου, Αμαντού Ονάνα

«Είναι μεγάλη απογοήτευση. Αλλά κάναμε παιχνίδι και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα, στα τελευταία δεκαέξι μέτρα. Κοντέψαμε να σκοράρουμε δύο φορές. Δυστυχώς, αυτοί οι δύο στόχοι μας αφαιρούνται. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι σκληρό, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο δεύτερο ματς αρκετά γρήγορα. Ειλικρινά, δεν έχω δει ακόμα το (ακυρωθέν) γκολ, αλλά νομίζω ότι και ο αμυντικός πιέζει τον Οπεντά Είναι συνδυασμός περιστάσεων, αλλά είναι ποδόσφαιρο, πρέπει να το αποδεχτείς».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του Λουκάκου που δεν μέτρησαν